Komoot lanceert Inspiratie-feed in Nederland - Inspiratie en lokale routes binnen handbereik

Potsdam 8 juli 2020 - Komoot, de populaire routeplanning- en navigatie-app en de grootste digitale community van outdoorliefhebbers in Europa, heeft zijn Inspiratie-feed gratis beschikbaar gemaakt voor gebruikers in Nederland. En dankzij een update aan de aanbevolen Tours feature is het nu makkelijker dan ooit om kant-en-klare routes te vinden vanaf elke gewenste locatie.

feed-nl-header.jpg
  • jpg

Tot nu toe hebben komoot-gebruikers in Nederland komoot hoofdzakelijk gebruikt voor het plannen, navigeren en registreren van hikes en fietstochten, met de interactieve kaart van komoot als voornaamste bron van informatie. Vanaf vandaag kunnen komoot-gebruikers inspiratie opdoen in de Inspiratie-feed, die als nieuwe tab in de mobiele komoot-app en de webversie verschijnt. 

De Inspiratie-feed van komoot is een nieuwsoverzicht vol met leuke informatie en inspirerende content op maat voor elke gebruiker: van de avonturen die vrienden beleefd hebben tot uitgebreide fiets- en wandelgidsen op basis van waar de gebruiker zich bevindt. Komoot-gebruikers krijgen hier verbeterde Tour-aanbevelingen en inspirerende route-Collecties op basis van hun favoriete outdooractiviteit te zien. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid de activiteiten van andere avonturiers in de regio te volgen. Ook krijgen ze aanbevelingen voor interessante komoot-gebruikers om te volgen. Zo is er nog meer inspiratie voor toekomstige avonturen te vinden. Komoot is al dé plek waar de outdoorcommunity online met elkaar verbindt, en nu, met de Inspiratie-feed, ook nog een mooie bron van inspiratie voor Nederlandse outdoorliefhebbers.

Inspiratie op maat verzorgt door lokale redacteurs en gebruikers

Van Tour Collecties per thema samengesteld door lokale komoot-redacteurs, tot regionale gidsen die slimme technologie gebruiken om Tour-aanbevelingen te tonen voor de geselecteerde sport en regio: komoot-gebruikers in Nederland hebben nu de beschikking over duizenden mogelijkheden voor outdooravonturen. Ver weg, of juist dichtbij huis.

Komoot presenteert gebruikers de beste Tours - waar ze ook zijn

De komoot-kaart bevat miljoenen Highlights, tips en aanbevelingen die door lokale experts zijn gemaakt om anderen te helpen betere avonturen te plannen. De Tour-aanbevelingen van komoot zijn gebaseerd op locatie en zijn het resultaat van slimme technologie die de beste routes en Highlights in de buurt van de gebruiker vindt. Door rekening te houden met bijvoorbeeld wegtype, ondergrond, activiteit, relevante Highlights en kwaliteit van beeldmateriaal, kan komoot geweldige aanbevelingen doen voor wandel-, fiets-, en hardlooproutes. Hiermee is het verkennen van de natuur met komoot nu nog makkelijker. Aanbevolen Tours bevatten automatisch de best gewaardeerde Highlights op de route en Tour-aanbevelingen in andere gebieden zijn eenvoudig zichtbaar door in of uit te zoomen op de kaart. Deze aanbevelingen worden ook in een lijst gepresenteerd, waarbij de Tours met de hoogste kwaliteit bovenaan staan.

Bekijk Tour-aanbevelingen en ontdek hier meer over hoe de aanbevelingen van komoot precies werken.

Neem deel aan een webinar over de nieuwe Inspiratie-feed in Nederland

Wil je meer weten over hoe je alles uit de planner van komoot en de nieuwe Inspiratie-feed kunt halen? Doe mee aan het live webinar met onze community manager Ruby.

De webinar is komende maandag 13 juli vanaf 19.30u voor iedereen te volgen. Schrijf je in via de Eventbrite link.

Media Kit http://newsroom.komoot.com/media_kits/223827 

Over Komoot

Find, plan, and share adventures with komoot. With its easy route planner, shared community knowledge and recommendations, turn-by-turn voice navigation and inspirational content, komoot has become the outdoor app of choice for over 25 Million people all over the world. Headquartered in Potsdam, Germany, komoot is home to the largest digital community of outdoor experts in Europe, and proudly support a growing list of global adventurers including Lael Wilcox, Laurens ten Dam, Mark Beaumont and Jenny Tough. For the more adventurous outdoor enthusiast and cyclist, komoot Premium is aimed at those among its community who wish to 'go further’. Komoot Premium has advanced features such as dynamic on-Tour weather forecasting, a multi-day Tour planner and sports-specific maps. It’s komoot’s mission to inspire great adventures, making them accessible to all.

For more information, go to komoot.com or follow @komoot on Instagram, Twitter & Linkedin

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Komoot nieuws via RSS.

Of abboneer handmatig met de Atom URL