Komoot lanceert Inspiratie-feed in België - Belgische outdoorliefhebbers hebben nu tienduizenden kant-en-klare routes binnen handbereik

Potsdam 26 oktober 2021 - Tot nu toe hebben komoot-gebruikers in België komoot hoofdzakelijk gebruikt voor het plannen, navigeren en registreren van hikes en fietstochten, met de interactieve kaart van komoot als voornaamste bron van informatie. Maar vanaf nu kunnen Belgische komoot-gebruikers ook inspiratie opdoen in de Inspiratie-feed, die als nieuwe tab in de mobiele komoot-app en de webversie verschijnt. 

De Inspiratie-feed van komoot is een nieuwsoverzicht vol met leuke informatie en inspirerende content op maat voor elke gebruiker: lokale fiets- en wandelgidsen, Tour-aanbevelingen voor routes die bij jou in de buurt beginnen, inspirerende Collecties, en de mogelijkheid om gemakkelijk de activiteiten van andere avonturiers in de regio te volgen. Komoot is dé plek waar outdoorliefhebbers elkaar online kunnen vinden. En nu, dankzij de Inspiratie-feed, is het ook nog een mooie bron van inspiratie voor Belgische outdoorliefhebbers.

Tour filters NL.png
  • png

Vind je volgende avontuur - waar dat ook mag zijn

Komoot-gebruikers kunnen nu in hun Inspiratie-feed door tienduizenden Tour-aanbevelingen in België zoeken op locatie, sport, duur en moeilijkheidsgraad. Deze aanbevelingen zijn het resultaat van slimme technologie die de beste routes en Highlights van de komoot-community vindt. Komoot vergelijkt een hele reeks factoren zoals wegtype, ondergrond, activiteit, relevante Highlights en zelfs de kwaliteit van het beeldmateriaal, om route-aanbevelingen te kunnen doen die het nog gemakkelijker maken om avonturen te beleven.

Jonas Spengler, mede-oprichter van komoot, zegt hierover: “De functionaliteit voor Tour-aanbevelingen is al heel populair in het Duitse taalgebied en in Nederland, en we zijn erg blij dat we dit nu ook in België kunnen aanbieden, waar we een enorme groei van content van hoge kwaliteit hebben gezien. En de kwaliteit van onze Tour-aanbevelingen is dan ook een direct resultaat van een enthousiaste en actieve community outdoorliefhebbers - hoe meer er zijn,  des te beter het wordt! ”

De Tour-aanbevelingen van komoot’s werken op basis van locatie. Als je de mobiele apps van komoot (Android of iOS) gebruikt om je volgende avontuur te vinden door Tour-aanbevelingen te bekijken, past komoot de resultaten automatisch aan zodat ze starten op jou locatie.

Bekijk hier onze Tour-aanbevelingen en ontdek meer over hoe de aanbevelingen precies werken.

Collecties van lokale redacteuren en komoot-gebruikers

Je vindt nog meer inspiratie in prachtige, thematische Collecties. Dit zijn zorgvuldig uitgezochte verzamelingen Tours, die vaak een meerdaags avontuur laten zien, of gebaseerd zijn op een bepaald thema of gebied. Ze worden samengesteld door lokale redacteuren en komoot-gebruikers - een wijdverspreid netwerk avonturiers die de lokale trails, paden en wegen op hun duimpje kennen.

collections-nl.png
  • png

Neem deel aan ons webinar of kom naar een workshop!

Wil je weten hoe je het maximale uit de planner van komoot en de nieuwe Inspiratie-feed kunt halen? Schrijf je in voor een live webinar met onze Community Manager voor België en Nederland,  Ruby, en onze komoot-ambassadeur voor wielrennen, Bram Tankink.

Favicon for eventbrite.de De Nieuwe Inspiratie Feed: Het Startpunt van je Route! eventbrite.de

17th November 2021 19:30 – 20:30 CET

Of heb je weer eens zin om in het echt met mensen over avonturen te praten? Dat kan. We gaan onze krachten bundelen met Wildhood en 666gravel, en organiseren workshops in heel België: Peloton de Paris in Mechelen, Pavé Cycling Bar in Antwerpen, Way Coffee in Gent en Noir Coffee in Leuven. Meer informatie hierover vind je op hun websites.

###Ends###

Mediakit: https://newsroom.komoot.com/nl/media_kits/categories/561/

Over Komoot

Komoot is the largest and fastest-growing digital platform for adventurers and outdoor enthusiasts in the world - and it has a simple mission: to make outdoor adventures accessible to all.

Komoot’s mobile apps and digital platform provide advanced route planning and navigation tools. At the same time, a content-rich feed of unique stories inspires its community of over 40 million users to explore and share their outdoor experiences and recommendations.

A group of 6 friends from the Austrian Alps and Germany founded the company in Berlin in 2010. In 2017, komoot pioneered a fully-remote workplace and today - its team of over 100 like-minded adventurers share this goal: to provide you with the best experience possible in the great outdoors.

Join komoot and discover everything you need to make the most out of your experiences outdoors with komoot Maps and Premium.

For more information, visit komoot.com

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Komoot nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL